UPRAVO OBJAVLJENE NAJNOVIJE VIJESTI O SCHUMACHERU: On je dobio dozvolu da uđe u njegovu kuću, EVO U KAKVOM JE STANJU LEGENDA FORMULE 1!

Kiosk
UPRAVO OBJAVLJENE NAJNOVIJE VIJESTI O SCHUMACHERU: On je dobio dozvolu da uđe u njegovu kuću, EVO U KAKVOM JE STANJU LEGENDA FORMULE 1!
.

Jedan od rijetkih koji ima dozvolu da posjećuje legendu Formule 1 Michaela Schumachera je njegov prijatelj i nekadašnji šef tima Ferrarija u vreme dok je Mihael vozio za ovaj tim.

michael-schumacher-wide

On je nedavno bio u porodičnoj kući Schumachera, a onda je za medije poručio kako se Mihael bori, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao prije.

michael-schumacher-health-944757

- Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao prije. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posjete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

61448296-michael-schumacher-formula-1

- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Prethodnog mjeseca njegova supruga Korina dala je jednu od reijtkih informacija vezanih za Mihaela Šumahera.

59c40db9be3a28-09804119-michael-schumacher

- Mihael je borac i nikada neće odustati - rekla je Korina.
 

Ne propustite