VIC : Crnogorac i zgodna djevojka

Kiosk
VIC : Crnogorac i zgodna djevojka
.

Šeta cura primorjem pored kafica.
Kad viknu Crnogorac: "E mala, bas si zgodna"
Uzvrati djevojka: "Hvala, to je od plivanja".

-----------------------------------------------------------------------------

crnog

Ronaldo opčinio zgodnu navijačicu Juventusa da obuče najprovokativniji dres  : Čekajte da vidite donji dio

 

Navijačice Juvea poludjele su za Portulalcem

561000007022501

Kristijano Ronaldo je u meču protv Empolija sa dva gola donijeo Juventusu na ovom gostovanju, a posebno spektakularan bio je onaj u 70. minutu, kada je na fenomenalan način zatresao mrežu.

juventus-dres-620x350

Po završetku meča na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija navijačice Juventusa, koja je opčinjena Ronaldom napravila specijalno dizajnirani kostim sa njegovim imenom ispisanim na tijesnoj majici, dok je i suknja bila u bojama Stare torinske dame.

Na dnu članka pogledajte zanosnu ljepoticu koja je nosila provokativan dresi Ronalda.

Ronaldo u restoranu ostavio bakšiš od 20.000 EURA – ali uz jedan uslov!

Kristijano Ronaldo poslije obaveza na Mundijalu otputovao je sa djecom i djevojkom Georginom Rodrigez na odmor u Grčku. Koliko mu je bilo lijepo i prijatno u luksuznom smještaju govori i podatak da je osoblju ostavio bakšiš od 20.000 eura.

1

Ovo je samo jedna njegova lijepa gesta, u nastavku pogledajte još zanimljivih detalja i dobrih djela koja se vežu za Ronalda.

Na kraju članka pogledajte o kakvom uslovu se radilo kada je riječ o bakšišu, zanimljiv uslov.

Nogometni genije, milijarder, humanista. Čudesna kombinacija. Ovo nije superjunak komične knjige o kojoj govorimo, on je istinit lik. Osoba koja čini dobra djela i ima strastvenu dušu.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam 9 značajnih vrlina superheroja Cristiana Ronalda.

1. Redovno daruje krv

1


34-godišnja nogometna zvijezda već četiri godine donira krv i krvnu plazmu. Usput, zbog toga nema tetovaže: možete donirati krv tek 6-12 mjeseci nakon što ste uradili tetovažu.

2. Puno vremena posvećuje u dobrotvornim ustanovama

2


Iako Cristiano ne oglašava ovu činjenicu, novinari uvijek saznaju kada donira velike iznose novca za operacije mladih obožavatelja, rekonstrukciju uništenih domova ili bolničko sponzorstvo. Prema redovitim vijestima o svom dobrotvornom radu, on to čini jednako često kao i darivanje krvi.

3. Nikada ne zaboravlja stare prijatelje.

3

 

Ova nogometna zvijezda redovito posjećuje svoje stare prijatelje i voli ih darovati. Na primjer, uvažavajući njihovo prijateljstvo, Cristiano je počastio Albert Fantrau ogromnom rezidencijom. Budući da je tijekom regionalne kvalifikacijske utakmice za Sporting CP, Albert je dao svoju priliku Cristianu. Cristiano je prošao i uspio postići najvažniji cilj u svojoj karijeri i tako postao profesionalni nogometaš.

4. On obožava svoju obitelj.

4

 

Neizmjerna popularnost, mnoštvo obožavatelja, milijuni sljedbenika i impresivne svote novca na njegovim bankovnim računima nisu utjecali ni na jednu od temeljnih vrijednosti Cristiana: obitelj je najvažnija stvar. Radije bi proveo svoj godišnji odmor svojom velikom, bučnom i ljubljenom obitelji nego na osamljenom otoku.

5. On komunicira lako i otvoreno sa svojim fanovima.

5

 

Nije lako posvetiti odgovarajuću količinu vremena svakom obožavatelju kad imate čitavu vojsku njih. Ipak, neki od njih će se osjećati tužno ili razočarani. Međutim, to nije ono što osjećaju kad se upoznaju s Ronaldom. Čak i kada nije imao toliko vremena  na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, pronašao je vremena da napusti autobus i utješi uplakanog mladog navijača. Zagrlio je dječaka i dao mu autogram.

6. Može vas nasmijati

6

 

Cristiano Ronaldo ima veliki smisao za humor. Bilo je to tako smiješno kad se odjenuo kao beskućnik i proveo sat vremena igrajući nogomet na madridskim ulicama. Razgovarao je s strancima, pitao žene za telefonski broj, pričao im šale i uživao u trenutku.

7. On voli sport, a ne novac

7


Cristiano Ronaldo voli nogomet više od svega i spreman je igrati nogomet čak i bez plaćanja. Nakon što je Real Madrid osvojio Ligu prvaka, on je dao cijelu svoju plaću u dobrotvorne svrhe. To je, usput, više od pola milijuna eura.

8. Ne sramežuje se izraziti svoje osjećaje.

8

 

Konačno, on je snažna, sigurna i vrlo osjetljiva osoba. Doživljaj širokog raspona osjećaja, Cristiano se ne boji izraziti ih javno. Bez obzira jesu li pozitivni ili negativni, on plače, smije i slavi istom strastvenom snagom.

9. On je uvijek spreman pomoći. Čak i ako igrač drugog tima to treba.

9

 

Snažan, ali vrlo dirljiv čin - Cristiano je pomogao drugom igraču da dođe do klupe. Ovaj igrač odredio je sudbinu portugalskog tima tijekom Svjetskog prvenstva  2018. godine. Smatramo da u ovoj situaciji samo Cristiano može ostati smiren i pomoći drugom vještom igraču s dostojanstvom i poštovanjem.

Sadašnji igrač "Juventusa" ostavio je veliku napojnicu, kako piše "The Sun", a imao je samo jedan uslov koji je sve oduševio. Naime, Portugalac je tražio da se njegova napojnica radnicima raspodjeli na jednake dijelove.

2


Fudbaler je godinama unazad poznat kao veliki dobrotvor, pa nije rijetkost da ovakvim gestovima oduševi svoje fanove.

3

Ovakva podrška Ronaldu daje samo dodatni motiv da nastavi da trese mreže za Juve i da uveseljava "mlade torinske dame".

screenshot-2

c7aca12f3afc9c5499bfee08eda80281

Ne propustite