JELENA ĐOKOVIĆ RADILA U KLADIONICI PRIJE BRAKA I SLAVE: Evo kako je tada izgledala, ISPLIVALA SLIKA IZ PROŠLOSTI!

Kiosk
JELENA ĐOKOVIĆ RADILA U KLADIONICI PRIJE BRAKA I SLAVE: Evo kako je tada izgledala, ISPLIVALA SLIKA IZ PROŠLOSTI!
.

Mediji bruje o Noletovoj pobjedi na Wimbledonu, a ono što je interesantno javnosti jeste njegova supruga Jelena Đoković koja seveć više od deset godina nalazi se u žiži medijskog interesovanja.

Dok se nije udala za Novaka, Jelena je bila nepoznata javnosti.

jelena-djokovic-getty-1

Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata, živjela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki, a zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana.

Jelena je u Milanu studirala ekonomije i finansije na fakultetu "Bokoni". Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 eura, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na "Bokoniju", dobila stipendiju ovog fakulteta.

Upoznali su se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. 

- Ja posljednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji. Zatim sam radila u kladionici, kao šankerka, pravila sam kafe, sokove, i taj posao radila sam kako bih zaradila za kartu do Italije, i otišla na studije – ispričala je Jelena jednom prilikom za "Prvu".

- Hranila sam se u studentskoj menzi. Zahvaljujući stipendiji, svaki obrok koji podrazumijeva predjelo, glavno jelo i desert, koštao nas je upola manje nego bilo gdje da jedemo. Hrana nije bila ukusna, ponekad ni previše zdrava, ali barem sam jela konkretan obrok. Nedjeljom ili praznicima kada menza nije radila, snalazili smo se, skupljali novac i kuhali zajedno - istakla je Jelena svojevremeno na svom blogu.

A ovako je tada izgledala:

1

Ne propustite