"Juče čekam da pređem preko pješačkog i jedan deda koji je čekao sa mnom samo padne kao pokošen.."

Objavljeno:14.07.2019 - 19:11
A A A Times Arial

Dok sam prelazio pješački jedan deda koji je bio pored mene padne na cestu, onako zbunjen, iznenađen, odvučem ga u hladovinu, skupilo se još sveta i deda mi daje telefon da pozovem Hitnu Pomoć.

hitna

Pozovem ja, a dežurni sa druge strane me pita koliko potencijalni pacijent ima godina, pitam dedu a on kaže 83 godine. Kažem ja ovom da je 83-godišnji starac u pitanju, a on mi ladno odgovori da za tako stare ljude ne šalju ekipu i da ga dovezem ako mogu. Iznerviram se opasno, ali nisam hteo da se raspravljam nego pozovem opet, ali sa mog broja, malo izmenim glas, i prijavim samog sebe da mi nije dobro.

hitna-scr-02-1

Dežurni me pita gdje se nalazim i koliko imam godina i kada sam mu rekao da imam 34 rekao je da se ne mrdam i da ekipa stiže za dva minuta. Kada su došli i pitali ko je zvao ja pokažem na dedu i zajedno ga sa zbunjenim doktorom i medicinskim tehničarem ubacimo u ambulantna kola. Kasnije me deda zvao da mi se zahvali, hvala bogu ništa mu nije bilo samo mali toplotni udar.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!