Doživite čarobne trenutke s voljenom osobom i uživajte u prelijepim plažama u Drašnicama!

Kiosk
Doživite čarobne trenutke s voljenom osobom i uživajte u prelijepim plažama u Drašnicama!
-

Hotel Plaža nalazi se u malom priobalnom naselju Drašnice koje pripada Makarskoj rivijeri, samo desetak kilometara od Makarske. Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

3

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode.

2

Ako želite da napustite svakodnevni život, naći ćete idealno sklonište - Drašnice, mjesto koje se nalazi na putu između Splita i Dubrovnika u Makarskoj Rivijeri, samo 10 minuta vožnje automobilom iz Makarske i mjestima unutar Brela, Baške Vode, Gradca, Drvenika, što je prednost, jer je vrlo blizu i lako dostupna mnogim atrakcijama u blizini.

9

To je jedna od najljepših lokacija na Jadranskom moru koje Makarska Rivijera nudi. Ovo malo i mirno ribarsko selo između Podgore i Igrane krasi hotel "Beach", koji se nalazi direktno na plaži pored mora.

8

Sedam noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u hotelu Plaža!

  

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite