Ovaj reper važi za jednog od najneurednijih pjevača na estradi: A ovdje se pojavio sav dotjeran i uglađen! Djevojke poludjele! Zar je moguće da je Coby OVAKO ZGODAN i mršav?!

Show
Ovaj reper važi za jednog od najneurednijih pjevača na estradi: A ovdje se pojavio sav dotjeran i uglađen!  Djevojke poludjele! Zar je moguće da je Coby OVAKO ZGODAN i mršav?!
.

Cobi je karakterističan po svom jedinstvenom stilu koji predstavlja mešavinu narodne i folk muzike i zapadnjačke rep muzike. Danas je poznat po svojevrsnom „pečatu” koji stavlja na sve svoje pesme — „Cobi, jesi ti radio traku?”.

coby

Tokom 2018. godine započeo je saradnju sa bosanskohercegovačkim dvojcem Džalom i Bubom, a prvu zajedničku pesmu pod nazivom Ona'e objavili su 17. juna te godine, neposredno pre koncerta Džale i Bube na stadionu Tašmajdan u Beogradu, na kom je Cobi bio jedan od gostiju

Iste godine, Cobi je, zajedno sa slovenačkom pevačicom Senidom, snimio pesmu 4 strane sveta koju je objavila produkcijska kuća Basiviti. Pesma je snimana za potrebe filma Južni vetar čija se premijera očekuje krajem 2018. godine.
 

Na njegovom profilu pronašli smo fotografije od prije par godina, kada je bio mršaviji i bez velike brade, koja je sada njegov zaštitni znak.
 

cobyy
cobyy
 
Ovo sigurno niste znali o njemu: 

Ne propustite