MOŽETE LI PRONAĆI NA OVOJ SLICI PREDSJEDNIKA SRBIJE: Pronašli su Vučićeve slike iz 1985. godine, da li ga prepoznajete?

Kiosk
MOŽETE LI PRONAĆI NA OVOJ SLICI PREDSJEDNIKA SRBIJE: Pronašli su Vučićeve slike iz 1985. godine, da li ga prepoznajete?
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kao školarac. 

Espreso je došao do slika šefa države  Srbije i lidera naprednjaka iz njegovih školskih dana.

Evo kako je predsednik Srbije izgledao u školskim danima. Obučen u farmerke, patike, majice sa kragnom...

Da li je neko vidio predsjednika Srbije u ovom izdanju?

vucic

(Foto: Espreso.rs)

Premijer Vučić kao srednjoškolac bio je pobjednik na gradskim i republičkim takmičenjima iz istorije, ali i pionirski prvak Beograda u šahu. Trenirao je košarku i igrao fudbal.

- Moje djetinjstvo je klasično detinjstvo jednog novobeogradskog dječaka. Moji su bili podstanari, pa su nas vodili od Zemuna do ne znam kojih kuća na Savskom vijencu, gdje su živjeli po šest mjeseci, godinu dana, a onda smo se naselili u 45. blok na Novom Beogradu, u jedan veliki soliter. To je tad bilo super mjesto. Sve do 12 - 13 godine sam bio sav onako mršav, nikakav. Krevet je tri puta bio teži od mene. Ali onda sam postao džambas, lokalni mangupčić. Krenuo sam na Zvezdin sjever, na utakmice. Uvijek sam imao dobre ocjene u školi - ispričao je ranije u jednom od intervjua Aleksandar Vučić o svom djetinjstvu, piše Espreso. 

Vučić je nakon završene Zemunske gimnazije u rekordnom roku diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kao jedan od najboljih studenata generacije bio je i stipendista “Fondacije za razvoj naučnog podmlatka”, a sve ostalo je dobro poznato...

Ne propustite