Doživite jedinstveni ugođaj u apartmanima Luxury u srcu Sarajeva!

Kiosk
Doživite jedinstveni ugođaj u apartmanima Luxury u srcu Sarajeva!
-

 

Sarajevo je dovoljno veliko da u njemu ima mnogo toga za vidjeti i doživjeti, a istovremeno i dovoljno malo i kompaktno da gdje god poželite možete stići od svega nekoliko kilometara.

apartman-luxury-4-2

To je najbolji način da otkrijete sve čari uskih ulica u starom dijelu grada, ali i ljepote sarajevskih fasada ukrašenih fascinantnim reljefima. U slučaju da se, ipak, nećete moći pješačiti, nemojte brinuti - cijena taxi prevoza je među najpovoljnijima u Europi, pa ovo prevozno sredstvo možete iskoristiti ne samo da obiđete grad, nego da posjetite neko od dužnih izletišta.

apartman-luxury-4

Svaki grad ima svoj jedinstveni ritam, ritam Sarajeva je lagan i opuštajući. i Hrčegovine gotovu u pravilu iskoristi kako bi nas usporili životni ritam i pronašli vremena za uživanje u dokolici. U Sarajevu ne morate obavljati i obavljati danas, već nešto možete ostaviti i za sutra.

apartman-luxury-6

Noćenje za do 4 osobe u apartmanu Luxury platite po odličnoj cijeni od 120 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite