Ako niste zaljubljeni zaljubit ćete se na ovom otoku - SANTORINI!

Kiosk
Ako niste zaljubljeni zaljubit ćete se na ovom otoku - SANTORINI!
-

Program putovanja:

1. dan Beograd - Santorini: Turistički aranžman započinje 2 sata prije ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA polijetanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta slijetanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po slijetanju, slijedi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gdje gosti borave. Smještaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. Transfer do smještaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao I kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smještaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2

2. do 10. dan Santorini: Slobodni dani za individualna razgledanja, posjete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cjenovniku.

3

11. dan Santorini - Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena polijetanja aviona), slobodno vrijeme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda sa međusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

4

Let Beograd – Santorini traje oko 1h i 45 min. Let Santorini - Karpatos oko 35 min, Let Karpatos - Beograd oko 1h 55min

7

Izaberite odgovarajući termin za deset noćenja za jednu osobu sa doručkom u hotelu sa 3* sa uključenim avio prevozom!

 

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

 

 

Ne propustite