MAJKA SLAVE PJEVAČICE PO PRVI PUT U JAVNOSTI: Niko ne može da vjeruje da OVAKO IZGLEDA, u plavoj haljini mamila uzdahe prolaznika! (FOTO)

Kiosk
MAJKA SLAVE PJEVAČICE PO PRVI PUT U JAVNOSTI: Niko ne može da vjeruje da OVAKO IZGLEDA, u plavoj haljini mamila uzdahe prolaznika! (FOTO)
.

Rijanina mama nije od onih koje se guraju u prvi red, koje se utrkuju da bi ih što više "slikali". Ali eto i čudo se desilo. Majka zvijezde sa Barbadosa Monika Fenti primijećena je jučer u Bridžtaunu. I samo gledajte koliko ona i njena kćerka liče.

Ovako će Rijana izgledati za nekoliko decenija, a mama Monika ne samo da fizički neodoljivo podsjeća na popularnu Riri već poput mezimice ima veoma upadljiv stil odijevanja.

rijana

Ova plava halljina je vjerovatno bila veliki hit na ulicama glavnog grada Barbadosa gdje je Rijana odrastala sa roditeljima i dvojicom mlađe braće.

Otac koji je porijeklom iz Irske je zbog poroka razorio porodicu, on i Monika koja vuče korijena iz Gvineje razveli su se kada je Rijana imala 14 godina.

rijana1

Rijana je samo jedna od brojnih zvijezda koje su rasle bez oca, i u čijem je detinjstvu majka odigrala glavnu ulogu.

A mama Monika je jučer obišla prodavnicu odjeće svog sina Rorija. Ta ljubav prema modi je baš jaka u porodici svjetske muzičke zvijezde.

rijanasl

Rijana je na drugom kraju svijeta u Engleskoj gdje je sve iznenadila pojavivši se na Svjetskom prvenstvu u kriketu.

 

Ne propustite