9 TRIKOVA KAKO DA OTKLJUČATE AUTO AKO NEMATE KLJUČEVE: Na broju 8 ćete nam zahvaljivati do kraja života!

Kiosk
9 TRIKOVA KAKO DA OTKLJUČATE AUTO AKO NEMATE KLJUČEVE: Na broju 8 ćete nam zahvaljivati do kraja života!
.

Ako ste ikada izgubili ključeve ili ih zaključali u automobilu, znate koliko teško i stresno može biti pokušavanje da otvorite vrata.

Pitate se kako uopšte otvoriti vrata bez ključa i pozivanja majstora? Nemojte paničiti ako se nađete u ovakvoj situaciji. Evo nekoliko sjajnih savjeta koji će vam pomoći da za tren oka rješite problem i sačuvate sebi živce.

1. KORISTITE PERTLU

2

Potrajaće i funkcioniše samo na automobilima sa mehanizmom otključavanja povlačenjem kvake, ali nije nemoguće. Pritom, ovaj "alat" sigurno imate pri ruci. Napravite malu petlju, nježno gurnite pertlu u vrata, uhvatite petljom polugu za otključavanje i povucite.

2. KORISTITE OFINGER

4

Ova metoda će funkcionisati samo sa horizontalnim bravama. Odvijte žičani ofinger, napravite kuku, i uvucite je u vrata. Uhvatite polugu za otključavanje i povucite.

3. KORISTITE ŠIPKU U ŠARAFCIGER

3

Budite veoma pažljivi sa ovom metodom jer šarafcigerom možete lako oštetite i spoljašnjost i unutrašnjost automobila. Princip je isti: stvorite malo prostora pomoću šarafcigera i gurnite polugu za otključavanje šipkom.

4. KORISTITE LIM

5

5. KORISTITE PROFESIONALNI ALAT ZA OTKLJUČAVANJE

7

Ako znate da koristite alat, jednostavno ćete otvoriti.

6. POZOVITE BRAVARA

8

Ako baš ne možete sami da riješite pozovite bravara

7. NOVČIĆ U BRAVI

9

Ova savjet se ne odnosi na otključavanje automobila - već na to da sačuvate svoj automobil. Ako pronađete novčić u svojoj bravi (kao na slici), trebalo bi da pozovete policiju jer neko možda smjera nešto loše. Vi pritisnete dugme za zaključavanje, misleći da je auto siguran, ali se brava neče dobro zatvoriti zbog ovako postavljenog novčića.


8. KORISTITE TENISKU LOPTICU

1

Mi smo bili malo skeptični, ali ovaj savjet pomaže. Napravite rupu u teniskoj loptici, stavite je preko ključaonice i pritisnite. Vazdušna sila iz loptice bi trebalo da otključa auto.


9. JEDNOSTAVNO POZOVITE MAJSTORA

6

Pozovite majstora da riješi problem,

Ne propustite