OVO VJENČANJE JE OSTAVILO SRBIJU U ŠOKU: Rukometaš se oženio djevojkom iz Kenije, a porodica joj je već dala SRPSKI NADIMAK

Kiosk
OVO VJENČANJE JE OSTAVILO SRBIJU U ŠOKU: Rukometaš se oženio djevojkom iz Kenije, a porodica joj je već dala SRPSKI NADIMAK
.

Zaječar je bogatiji za jedan divan par, koji je zavrijedeo veliko interesovanje i pažnju žitelja grada na Timoku u Srbiji.

Zaječarski rukometaš Miloš Ćirić (31), koji je branio boje popularnih "delija sa Timoka", planirao je da se ponovo vrati u Zaječar i svoj matični klub, ali ukazala mu se primamljiva prilika da radi u Abu Dabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), gde i sada živi i radi.

Miloš je u Dohi upoznao Angelu Mutua (29), bivšu odbojkašicu i reprezentativku Kenije, koja je takođe i uspješan foto model i menadžer u Katar Ervejzu u Dohi. Uspješnu emotivnu vezu su krunisali u Zaječaru.

Prošlog vikenda ovo dvoje mladih i uspješnih sportista, krunisali su svoji ljubav pred matičarem, sudskim prevodiocem, kumovima i svatovima brakom, piše "radiomagnum" iz Zaječara.

svadba2

Anđa, kako joj već tepaju Miloševi najbliži, svom prezimenu dodala je i Ćirić, pa će se ubuduće zvati Angela Mutua Ćirić.

Vjenčanje je najpre održano u Sabornoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, a potom i Građansko vjenčanje u restoranu, u kojem su se obećali na vječnu ljubav.

svadba

Poslije proslave ljubavi Angela Mutua Ćirić i mladoženja Miloš Ćirić vraćaju se radnim obavezeama - Angela u Dohu, a Miloš u Abu Dabi.

Nakon toga odlučiće u kom će gradu, odnosno na kom će kontinentu živjeti i raditi.

svadba1

(Foto: Žena.blic.rs)

Ne propustite