Posjetite ostrvo Krit - najveće ostrvo u Grčkoj i provedite odmor u APARTMAN PLATANES APARTHOTEL-u!

Kiosk
Posjetite ostrvo Krit - najveće ostrvo u Grčkoj i provedite odmor u APARTMAN PLATANES APARTHOTEL-u!
-

Aparthotel se nalazi u mjestu Platanes, 4km od grada Retimna. Udaljen je 200m od pješčane plaže blizu hotela Minos Mare 4* i Minos Mare Royal 5*. U blizini je pekara i nekoliko restorana i kafića, Lidl supermarket. Mjesto je dobro povezano autobusom sa Retimnom. Popularni bar Baya beach je na 2km od hotela.

2

Sadržaji: recepcija, bar pored bazena, bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, Wi-Fi internet (besplatno).

3

Hotel se sastoji od 16 studija i 17 apartmana i raspoređeni su na prvom spratu i prizemlju. Imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, balkon ili terasu, Wi-Fi (besplatno),sef (uz doplatu) i klimu (uz doplatu).

5

Apartmani imaju zasebnu spavaću sobu, mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, balkon ili terasu, Wi-Fi (besplatno), sef (uz doplatu)i klimu (uz doplatu).

4

Izaberite odgovarajući termin za 10 noćenja/11 dana sa doručkom za jednu osobu u Apartman Platanes Aparthotel-u uz uključen avio prevoz iz Beograda po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

Ne propustite