Provedite savršene ljetne dane u Zagrebu u najromantičnijem hotelu Phoenix 4*!

Kiosk
Provedite savršene ljetne dane u Zagrebu u najromantičnijem hotelu Phoenix 4*!
-

Uživajte u hotelu Phoenix s vama najdražom osobom! Hotel Phoenix je za Vas priredio prekrasni doživljaj u ležernoj romantičnoj atmosferi.

8

Počastite se pjenušcem i romantičnim zalogajčićima dobrodošlice, guštajte u Romantičnoj ili Gurmanskoj večeri i uživajte predvečer na ljetnoj terasi hotela Phoenix. Prošećite Zagrebom i osjetite čari toplog ljeta.

3

I ove godine Zagreb svoje mnogobrojne posjetitelje oduševljava bogatom i zanimljivom ponudom događanja.

2

Upoznajte Zagreb Grad milijun srca .Hotel Phoenix Zagreb, kategorije četiri zvjezdice smješten je u zagrebačkoj istočnoj poslovnoj zoni, na glavnoj gradskoj prometnici, samo 15 minuta udaljen od turističkih atrakcija i centra grada, samo 5 minuta od željezničke i autobusne stanice, te 15 minuta od zračne luke, uz odličan pristup glavnim cestama i autocestama.

7

Izaberite opciju između radnih dana ili vikenda za jedno ili dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona uz Wellness & SPA opuštanje po odličnim cijenama!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

Ne propustite