Luksuzan odmor čeka Vas u Rogoznici i predivnom Perla Resortu****!

Kiosk
Luksuzan odmor čeka Vas u Rogoznici i predivnom Perla Resortu****!
-

Kristalno čisto more i toplo sunce omogućavaju maksimalan užitak u ljetnim radostima.

2

Jedna od najljepših plaža u Rogoznici je šljunčana plaža Šepurine, na kojoj se, zbog čistoće mora i uređenosti vijori Plava zastava.  Plaža je idealna za sve tipove i uzraste.

6

Plaža Miline nalazi se u samom centru Rogoznice, u blizini Marine Frapa. Plaža je šljunčana, a zbog plitkog ulaska u more i dodatnih sadržaja; trampulini, pedaline, masaže i ugostiteljski objekti, idealna je za obitelji s djecom.

10

Mladima se preporučuje posjetiti plažu Črljine koja je dijelom betonirana, a dijelom posuta kamenjem. Oni će zasigurno uživati u skakanju u more sa mola, dok će se obitelji obožavati sunčati na betonskim pločama ili ležaljkama koje je moguće iznajmiti.

9

U okolici Rogoznice kriju se brojne plaže koje vrijedi posjetiti ako se zaželite malo privatnosti. Neke od njih su Kalebova luka, Zečevo i Kanica, a svakako preporučujemo uskočiti u slano jezero Zmajevo oko sa visokih stijena.

5

Izaberite jedno noćenje za dvije osobe i dijete do 12 godina sa doručkom ili polupansionom u dvokrevetnoj sobi sa balkonom po super cijenama!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

Ne propustite