KAD JE VIDJELA JELOVNIK, BIJESNO NAPUSTILA SVADBU: Nije mogla da vjeruje šta su mladenci uradili, UŽAS!

Kiosk
KAD JE VIDJELA JELOVNIK, BIJESNO NAPUSTILA SVADBU: Nije mogla da vjeruje šta su mladenci uradili, UŽAS!
.

Jedna je žena rekla kako je vjenčanje njene kolegice s posla bilo "savršeno prijatno" dok nije vidjela šta će jesti tokom večere.

Naime, postojala su dva menija, jedan za muškarce, drugi za žene. Za početak, muškarci su dobili rižoto od gljiva, dok su žene dobile kozice.

Drugo jelo za muškarce sastojalo se od pečene govedine, dok su žene dobile piletinu. Za kraj je muškarcima poslužen desert od čokolade, dok su žene dobile voćni desert.

Žena je na Mamsnetu napisala:

- Svi su za stolom bili u šoku videvši podijeljene menije, no niko nije ništa rekao. Ja sam odlučila da odem. Navodno su roditelji mladenaca vrlo konzervativni, no znam da je mladea feministkinja pa mi nije jasno kako su to dopustili - napisala je žena, piše The Sun.

wedding-1353829-960-720

(Ilustracija)

Iako su se svi složili da su takvi meniji smiješni i uvredljivi, takođersu mišljenja da žena nije trebala odšetati s vjenčanja.

"Da, ovakva su pravila smijšna, no nije u redu od tebe što si otišla samo zbog toga", "Mislim da si mrvicu pretjerala sa svojom reakcijom", "Trebala si se samo dobro našaliti s cijelom tom situacijom", "Jesi li ti ozbiljna? Neko je platio cijelo jelo za tebe i ti si odšetala? Mislim da si bezobrazna osoba i loša prijateljica", bili su neki od komentara.

Ne propustite