NA POROĐAJU PREMRLA OD STRAHA, ALI NE ZBOG DJETETA: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću TAJNU! (FOTO)

Kiosk
NA POROĐAJU PREMRLA OD STRAHA, ALI NE ZBOG DJETETA: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću TAJNU! (FOTO)
Ispovijest Tanje Hju (31) iz Velsa obilazi internet i ulazi u kategoriju najčudnijih priča koje su obišle svijet ove godine.

Ispovijest Tanje Hju (31) iz Velsa obilazi internet i ulazi u kategoriju najčudnijih priča koje su obišle svijet ove godine.

Za sve vrijeme zabavljanja, pa ni posle svadbe, a čak ni u toku trudnoće, Tanjin partner Algirdas Butkus (30), pojma nije imao da mu je vjerenica - ćelava.

beee

Foto: Printskrin

Tanja se oduvijek stidila da mu prizna da joj kosa opada. Zato je nosila ekstenzije i krila svoju tajnu od muža.

"Dok me je dežao za ruku prilikom kontrakcija, ja sam se plašila samo toga da će primijetiti da nemam kosu jer sam osjećala kako mi se ekstenzije pomjeraju", kaže Tanja.

Porođaj je trajao sedam sati i svih sedam sati je ona brinula samo o ekstenzijama.

"Imala sam pet setova ekstenzija koje sam stalno imala na sebi kako bih prekrila ćelava mjesta. Znala sam da je ludost što to krijem od muža ali prosto nisam mogla da prevalim preko usta da sam ćelava. Tako sam stalno odlagala i odlagala taj razgovor i dok sam se okrenula, porođaj je krenuo", kaže Tanja, dodajući i da joj je cijeli doživljaj porođaja i sjećanje na njega pokvareno baš zbog tog strahovanja.

bebi

Foto: Printskrin

Tanja iz prethodnog braka ima ćerku Elišu (12) i sina Konera (10), a par mjeseci nakon što se Koner rodio, počela je da ćelavi.

"Navikla sam da uvijek dobijam komplimente na račun svoje bujne, guste, loknaste kose, a onda su odjednom počela da se pojavljuju ćelava mjesta. Kosa mi je bila izvor sigurnosti i ženstvenosti, a onda je počela da nestaje. Prvo sam mislila da su u pitanju hormoni, da bi se kasnije ispostavilo da patim od alopecije. Davala sam silan novac na ekstenzije, vlakna i sve moguće trikove, pa čak i perike. Onda, kad sam se 2013. godine razvela, alopecija je od stresa postala još gora", kaže Tanja.

Onda je u njen život ušao Algirdas i njena misija postala je da sakrije svoju ćelavost od njega.

"Ustajala sam noću da provjerim ekstenzije i ponovo nanesem šminku kako bi me ujutro vidio potpuno dotjeranu. Kosu sam prala samo kad on ode na trening jer sam samo tad bila sigurna da ću imati dovoljno vremena da uklonim ekstenzije, operem ih i sve vratim na mjesto", kaže Tanja.

Njena tajna ostala je neotkrivena, ali je Tanja postala svjesna da hitno mora da prizna mužu o čemu se radi. Potražila je podršku na forumu, a onda skupila hrabrost i rekla mužu.

"Kad sam mu rekla, nije tražio od mene da mu pokažem kako izgledam ćelava, i na tome sam mu strašno zahvalna. Potom mi je nabrajao zvijezde poput Amber Rouz, i navodio kako sjajno izgleda. Tada sam skupila hrabrost i otišla kod frizera da me ošiša na ćelavo. To je bio dan mog oslobođenja i napokon više nisam morala da se krijem", ispričala je Tanja.

tanja

Foto: Printskrin

Ne propustite