"Udajem se za 3 nedelje i ne želim NAJBOLJU DRUGARICU na vjenčanju..."

Kiosk
"Udajem se za 3 nedelje i ne želim NAJBOLJU DRUGARICU na vjenčanju..."
Jedna nevjesta izazvala je bijes žena širom svijeta kada je otkrila da planira da otkaže pozivnicu drugarici da joj bude djeveruša - kad čujete razlog, zapanjićete se.

Jedna nevjesta izazvala je bijes žena širom svijeta kada je otkrila da planira da otkaže pozivnicu drugarici da joj bude djeveruša - kad čujete razlog, zapanjićete se.

Jedna Amerikanka pitala je u Fejsbuk grupi namijenjenoj vjenčanjima da li je "loša osoba" ukoliko planira da zamijeni deverušu.

Pitanje je samo po sebi dosta čudno, ali razlog koji je navela za to posebno je razbjesnio ljude. Evo kako glasi njeno pitanje:

- Dakle, moja prijateljica koja bi trebalo da mi bude djeveruša na vjenčanju se nedavno porodila i još uvijek nije skinula kilograme. Znam da to nije lako, ali prošlo je već tri nedelje, a ona i dalje izgleda kao da je trudna. I dalje ima još oko tri nedelje do mog vjenčanja i u teoriji ona ima šanse da skine kilograme, ali ja ne vjerujem da će uspeti u tome. Mislim da čak neće uspjeti ni da uđe u haljinu, a ja odbijam da je ponovo nosim kod krojača, jer smo je već prekrajali nekoliko puta i obećala mi je da će moći da uđe u nju.

mlada

Foto: Profimedia

E sad, moje pitanje je - ukoliko na dan vjenčanja ustanovimo da ona ne može da uđe u haljinu, da li je ružno od mene da zamijenim djeveruše? Već imam drugu drugaricu kojom bih je zamijenila. Moja drugarica kaže da ima rezervnu haljinu za slučaj da ne uđe u onu koju planiram, ali to ne dolazi u obzir. Ne bih da zvuči kao da je ogovaram i ponižavam, ali dajte molim vas - moje vjenčanje se dešava samo jednom i neću da mi ga uništi ona sa svojim tijelom - pita žena.

Reakcije žena u grupi su oštre i očekivane

"Samo mršave djeveruše". Nema šta, zaista si najgora prijateljica na svijetu!".

"Odvratna si. Zamisli samo da si takva osoba da misliš da će ti prijateljica koja se upravo porodila uništiti vjenčanje svojim stomakom i očekivati od nje da se za šest nedelja vrati u formu. Stvarno si odvratna i treba da se stidiš sebe".

"Iskreno, ja žalim tvog budućeg muža".

"Iskreno, ja sam šest nedelja poslije porođaja jedva izlazila iz kuće, a ona je spremna da cijeli taj dan posveti tebi. Ti, umjesto da budeš zahvalna, spremaš zamjenu za nju. Okrutna si".

"Iskreno, prošlo je 18 godina od mog porođaja a ja još uvijek nisam dovela tijelo u formu", šali se jedna žena.

 

 

 

Ne propustite