Povratna avio karta Tuzla-Beč-Tuzla uz Citydeal!

Kiosk
Povratna avio karta Tuzla-Beč-Tuzla uz Citydeal!
-

Wizz Air je aviokompanija koja je usmjerena na vrijednost s fokusom na inovaciju tokom cijelog putovanja. Naš cilj je da učinimo letove dostupne građanima Centralne i Istočne Evrope, kao i da svim putnicima u Evropskoj uniji omogućimo potpuno novi doživljaj putovanja.

2

Koristi se najnovija tehnologija kako bi se osiguralo da Wizz Air iskustvo bude izvrsno kako u pogledu usluga tako i u pogledu odnosa cijene i pruženog kvaliteta. Nudimo jednostavan model usluga, što podrazumijeva: putovanje bez karte, korištenje troškovno i vremenski efikasnih sekundarnih aerodroma, jedinstvenu klasu s potpuno kožnim sjedalima i hranu i piće na zahtjev uz dodatno plaćanje.

3

Naše nove avione, sa tehnologijom koja je najbolja u klasi, održavaju neke od najboljih kompanija, poput kompanije Lufthansa Technik. To omogućuje kompaniji da putnicima dosljedno pruža visok nivo usluga.

4

Cijena od 88 KM za povratnu avio kartu na relaciji Tuzla-Beč sa uključenim aerodromskim taksama!

 

Ponudu pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal ! 

 

Ne propustite