ČASTIO JE PIĆEM: Ujutru joj stigla poruka od njega zbog koje su svi na TWITERU POBJESNILI!

Kiosk
ČASTIO JE PIĆEM: Ujutru joj stigla poruka od njega zbog koje su svi na TWITERU POBJESNILI!
Mlada studentkinja farmacije Klo, podijelila je na svom Twiter nalogu nesvakidašnju priču iz večernjeg izlaska.

Mlada studentkinja farmacije Klo, podijelila je na svom Twiter nalogu nesvakidašnju priču iz večernjeg izlaska.

Nerijetko se događa da se večernji izlazak završi mnogim novim i prijatnim poznanstvima, što nije bilo u slučaju mlade Klo Metjus. Naime, mlada studentkinja je u noćnom klubu prihvatila piće od tipa koji joj je prišao i provela sa njim neko vrijeme, međutim, već sutradan je gorko žalila zbog te svoje odluke.

Klo se našla u baru gde je upoznala dečka Denija koji joj se činio simpatičnim te ju je počastio s nekoliko čaša pića i prijatnim razgovorom nakon čega mu je odlučila ostaviti svoj broj telefona u nadi da će se to ponoviti još koji put.

Međutim, idućeg jutra zatekla je poruku kojoj se nije nadala.

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi spoj, već joj je umjesto toga poslao račun za sve što je popila, a to je uradio samo zato jer nije spavala s njim.

- Nije bilo vrijedno mog vremena - napisao joj je.

Klo se toliko naljutila da je njihovo dopisivanje podelila na Twiteru i izazvala brojne negativne komentare na račun nepristojnog momka.

Razočarana djevojka napisala je kako joj je žao zbog toga što je uopšte pila piće s njim, a njenu objavu lajkovali su više od 63.000 ljudi i podijelilo gotovo njih 10.000. Mnogi su komentisali kako je Dani zaista oduran i kako ne mogu da veruju da joj je to napisao.

"Ovo mora biti šala. Zar je društvo do toga došlo?" napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Njegova mama zaista mora biti ponosna."

Ostali su joj savjetovali da mu se osveti ili održi lekciju o tome da ne bi tako trebalo da se ponaša prema nikome, no Klo je jednostavno odlučila da ga ignoriše i javno osramoti na Tviteruu, u čemu je i uspjela.

Ne propustite