Provedite proljetni odmor u neotkrivenom dragulju Jadrana - Otok Ugljan!

Kiosk
Provedite proljetni odmor u neotkrivenom dragulju Jadrana - Otok Ugljan!
-

Vile Dalmacija beach resort nalaze se u mjestu Preko, srcu otoka Ugljana nasuprot grada Zadra. Jedinstveni položaj sa cjelokupnom ponudom tek nekoliko koraka od najljepše pješčane plaže Jaz, čini nas omiljenom destinacijom na otoku Ugljanu i Zadarskoj regiji.

6

Imamo 29 smještajnih jedinica; 16 samostojećih vila, 12 Superiore i jedan Deluxe apartman te popratni sadržaj, organizirane animacije i razna događanja. Ugljan je jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu, a nalazi se preko puta Zadra od kojeg ga dijeli široki Zadarski kanal, a povezan je brojnim trajektnim linijama.

3

Zovu ga i ''zeleni otok'' jer je prekriven borovima, maslinama, smokvama, vinovom lozom i drugim mediteranskim raslinjem. Plaža je udaljena samo 100 m. Prošetajte uzduž prekrasne obale i udahnite svježi morski zrak. :) Cijelom sjeveroistočnom stranom otoka u prirodnim uvalama se nižu ribarska i turistička mjesta od kojih su najpoznatija Kukljica, Kali i Preko.

4

Ljubitelji mediteranskih pejzaža mogu uživati u prekrasnim panoramama od kojih je posebno upečatljiva ona s venecijanske utvrde Sv. Mihovil iz 13. stoljeća. Srednjovjekovna tvrđava Sv. Mihovila podignuta je u 13. stoljeću na otoku Ugljanu.

5

Tvrđava se nalazi na istoimenom brdu (265 m) iznad mjesta Preka. Iako u ruševnom stanju, danas je omiljeno izletište otoka Ugljana s kojeg se pruža nezaboravan pogled na grad Zadar sa zaleđem te na više od 200 otoka zadarskog arhipelaga i Nacionalni park Kornati.

2

Prekrasne pješčane i kamene plaže, čisto i prozirno more, fina gastronomska ponuda i brojne aktivnosti su samo neki od razloga zašto biste se trebali odlučiti svoj proljetni odmor provesti na ovom mjestu!

7

Izaberite opciju između 2,3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u apartmanu Vile Dalmacija**** po super cijenama!

 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

Ne propustite