Neka Vaš izbor za odličan odmor i uživanje bude luksuzni Tarčin Forest Resort & Spa hotel!

Kiosk
Neka Vaš izbor za odličan odmor i uživanje bude luksuzni Tarčin Forest Resort & Spa hotel!
-

Predstavljamo vam Tarčin Forest Resort koji je dio luksuzne Sofitel grupe! Otkrijte Tarčin Forest Resort & Spa, vaš dom iz snova. Osjetite snagu visine i prirode. Zaboravite na stres, osjetite opuštanje, uživajte u kafiću uz domaće koktele od sezonskog voća, odaberite dan avanture uronjen u prirodu... Tarčin Forest Resort & Spa Mgallery by Sofitel je unikatan jer spaja luksuz vrhunske hotelske usluge i zdrav, sadržajan boravak u prirodi. I ne zaboravite, Tarčin Forest Resort nalazi se u neposrednoj blizini Sarajeva (udaljeno 38 km) i prekrasne Bjelašnice (udaljena 43 km)! 

7hns3txvovmxdkis

Iskusite Tarčin Forest Resort and Spa, vaš drugi dom iz snova gdje se francuska umjetnost gostoprimstva i briga o vašoj dobrobiti spajaju i pružaju užitak svim vašim čulima. Osjetite moć nadmorske visine i prirode, koja će vam zajedno sa našim stručnim timom spremnim da primjeti i odgovori na sve vaše potrebe, omogućiti potpunu obnovu organizma.
ggjxx0phvo21fmwy
Smješten na idealnoj lokaciji na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koji ga uokviruju, okružen Olimpijskim planinama i planinskim rijekama i jezerima, objekat raspolaže sa 55 hotelskih soba sa balkonima, kao i devet luksuznih vila koje imaju 4*. 
j6ntohzjk18ncojn
Objekat raspolaže vanjskim i unutrašnjim prostorom pogodnim za posao ili odmor, konferencije ili bankete, kao i vrhunskom tehnologijom, prelijepim restoranom s panoramskim pogledom, ekskluzivnom spa i wellness oazom, bazenom, fitnesom, dječijim igralištem, kao mogućnošću obilaska prirode kvadovima ili planinskim pješačkim stazama uz stručnog vodiča.
x4wcwmo39k3dcdvg
Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije. Njegove zaobljene višeslojne arhitektonske forme upotpunjene zemljanim tonovima i elegantnim namještajem, gostima obećavaju nezaboravno iskustvo holističkog pristupa ugodi.
vkttp446ncsng60w
Platite samo 120 KM za Quad Turu i korištenje Wellnes&Spa centra za dvije osobe uz 50% popusta na usluge Beauty salona!
 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 
 

Ne propustite