Oaza mira i relaksacije u prvom i jedinom ALL INCLUSIVE centru u Bosni i Hercegovini - S.R.C. Ajdinovići!

Kiosk
Oaza mira i relaksacije u prvom i jedinom ALL INCLUSIVE centru u Bosni i Hercegovini - S.R.C. Ajdinovići!
-

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje našeg S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta, rekreacije i rehabilitacije te prati tempo današnjeg življenja.

2

S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2016.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

8

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo."

4

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

7

Za 2 noćenja u HOTELU uz ALL INCLUSIVE uslugu platite CityDeal-u 28,80 KM a ostatak od 115,20 KM po osobi!

 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

 

Ne propustite