BOGATI TAJKUN MILOŠ ZAPROSIO 40 GODINA MLAĐU DJEVOJKU NASRED CRVENOG TEPIHA: Kleknuo je, a onda je zabilježen OVAJ MOMENAT!

Kiosk
BOGATI TAJKUN MILOŠ ZAPROSIO 40 GODINA MLAĐU DJEVOJKU NASRED CRVENOG TEPIHA: Kleknuo je, a onda je zabilježen OVAJ MOMENAT!
.

Nasred crvenog tepiha Kanskog festivala, češki tajkun je izvadio prsten i postavio 40 godina mlađoj djevojci sudbinsko pitanje.

Ma kakve gole haljine, šlicevi i ostali šokovi. Jedan Čeh uspio je da zaseni sve ljepotice na Kanskom festivalu i priredio gest za pamćenje.

milos1

(Profimedia)

Češki tajkun Miloš Kant na crvenom tepihu u Kanu zaprosio je svoju 40 godina mlađu djevojku, portugalsku rijaliti zvijezdu Margaridu Aranhu i ukrao svu pažnju.

65-godišnji Čeh nervozno je kleknuo pred svoju 25-godišnju izabranicu nasred crvenog tepiha, a ona je oduševljeno pristala na njegovu prosidbu pa je sretni par nakon toga pozirao brojnim fotografima koji su jedva dočekali da uhvate taj trenutak.

milosig

(Instagram)

"Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim - napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe.

Njih dvoje su se navodno upoznali u aprilu u jednom noćnom klubu u Švajcarskoj koji je u Kantovom vlasništvu.

Otad se svojom vezom hvale na društvenim mrežama, a on je navodno već upoznao njene roditelje i nju postavio za organizatorku događaja u klubu u kom su se upoznali, piše "The Sun".

igmilos

(Instagram)

Ne propustite