Ivan je rođen 1992. godine u siromašnoj porodici i u 4. godini pobjegao od kuće: Evo kako on danas izgleda, TUŽNA PRIČA OBIŠLA SVIJET!

Kiosk
Ivan je rođen 1992. godine u siromašnoj porodici i u 4. godini pobjegao od kuće: Evo kako on danas izgleda, TUŽNA PRIČA OBIŠLA SVIJET!
.

Ivan je rođen 1992. godine u nesretnoj siromašnoj porodici, gradu, državi. Spakovao se i sa četiri godine napustio porodicu i grad i živeo prepušten samom sebi, a priča o njemu potresla je sve koji su je čuli.

Ivan Mišukov rođen je u Reutovu 1992. godine. Rođen je u strašnom siromaštvu, a otac mu je bio alkoh.oličar. Užasna porodična situacija navela ga je da sa samo četiri godine pobjegne od kuće i ode u Moskvu, gdje je živio na ulici.

ivan

(Profimedia)

Uskoro je dečak primijetio da su mu ulični psi koje je povremeno hranio otpacima koje bi našao u kontejneru, postajali sve privrženiji. Osvojio je naklonost glavne ženke u čoporu, i uskoro je sam postao vođa tog malog čopora. Da nije bilo njih, Ivan danas ne bi mogao da priča svoju priču. Tih godina, bilo je mnogo gladne i napuštene djece na ulicama Moskve, ali Ivan je bio jedan od rijetkih koji je svoju sirotinju dijelio sa psima. Ti isti psi grijali su ga u ledenim ruskim noćima i pazili na njega.

ivan1

(Profimedia)

Dvije godine je Ivan proveo na ulici sa psima. Povremeno bi policajci pokušali da ga spase, ali čopor bi ga uvijek odbranio. Onda, kada je imao šest godina uslijedio je četvrti pokušaj policije, koji je uspio. Psima su odvukli pažnju mesom a Ivana za to vrijeme odveli. Dječak se branio režeći na njih, piše "Žena.rs".

Osim buha koje je imao, dečak je bio u sjajnom zdravstvenom stanju, a kako je bio mali kada je odvojen od pasa, brzo se socijalizovao i vratio nazad u društvo. Nažalost, njegova majka napustila je ovaj svijet tri mjeseca prije nego što je Ivan spašen te je dječak jedno vrijeme proveo u sirotištu u Moskvi.

Na kraju je usvojen. Upisao je vojnu akademiju i danas je jedan socijalizovan i uspešan mladić o čijoj sudbini i danas raspreda cijeli svijet. O njemu je i australijska spisateljica Eva Hornung napisala knjigu "Dog boy", a i Bobi Pajron, takođe pisac, posvetio mu je knjigu "The Dogs of Winter".

ivan2

(Ivan danas, Profimedia)

Danas Ivan ima 27 godina. Ostavio je vojnu karijeru iza sebe i radi u fabrici. Novinari ga se često sjete, ali on ne voli da priča o svom djetinjstvu. Jedino što je rekao u svakom intervjuu bilo je da je svjestan da bez pasa ne bi preživio.

Ne propustite