VODITELJICA PINKA SE PRIJE 19 GODINA ONESVIJESTILA U PROGRAMU UŽIVO: Nećete vjerovat kad vidite kako DANAS IZGLEDA, a evo ŠTA RADI (FOTO)

Kiosk
VODITELJICA PINKA SE PRIJE 19 GODINA ONESVIJESTILA U PROGRAMU UŽIVO: Nećete vjerovat kad vidite kako DANAS IZGLEDA, a evo ŠTA RADI (FOTO)
.

Sanja Nikolić je ostala upamćena po tome što je pala u nesvijest prije 19 godina u toku programa uživo. Taj pad je izgledao veoma ozbiljno, te su se mnogi tada plašili da je voditeljica ozbiljnije stradala, ipak, sve je bilo u redu.

Ona je rekla da kada sada vidi taj pad, veoma joj je smiješan. Sanja je istakla da iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

"Eto meni se desilo da se onesvijestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja koja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana, piše "Srbijadanas.rs".

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savjetnik ministra rada, a nakon toga uhljebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

"Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkriva Sanja.

 

Ne propustite