Putin ponovno postao otac?! Ljubavnica mu u tajnosti rodila blizance, ali ovo niko nije znao

Zanimljivosti
Putin ponovno postao otac?! Ljubavnica mu u tajnosti rodila blizance, ali ovo niko nije znao
.

Čini se da je ruski predsjednik Vladimir Putin ponovno postao otac u 67. godini, piše Daily Mail, pozivajući se na izvješća iz Moskve. Majka je Alina Kabajeva, 36-godišnja bivša gimnastičarka i političarka za koju se odavno priča da je u vezi s Putinom. Inače, Putin je bio oženjenom Ljudmilom Putinom, s kojom ima dvije kćeri, Mariju i Jekaterinu. Prije pet godina razveli su se nakon 30 godina braka. 

  
Kabajeva je olimpijska pobjednica u višeboju 2004. godine u Ateni, a u Sydneyu 2000. godine osvojila je broncu. Premda je njen glasnogovornik kazao kako nemaju komentara, mediji su doznali da je još prije mjesec dana zatvoren cijeli četvrti VIP kat medicinskog centra Kulakov u Moskvi. Priču o tome da je Kabajeva rodila donijele su na svom web izdanju poznate novine Moskovski Komsomolec, no nedugo nakon toga cijeli je članak izbrisan. Ipak, neki neovisni novinari javili su kako je Kabajeva rodila carskim rezom. 



- Poznati talijanski doktor doveden je u Moskvu kako bi porodio Kabajevu,a  asistirao mu je Genadij Sukikh, ravnatelj centra Kulakov.

Prije njenog dolaska u Kulakov, pretražen je svaki kutak te ustanove - objavio je Sergej Kanov, ruski istraživački novinar. Tezu da je trudna potkrepljuje i činjenica da Kabajeva nije viđena u javnosti još od listopada prošle godine. 

Inače, o Kabajevoj su i prije objavljivane razne informacije, pa se tako još 2015. pojavila priča o tome da je rodila Putinovo dijete, a godinu sana poslije viđena je na klizačkom natjecanju u pratnji dvojice dječaka, dok je na ruci nosila zaručnički prsten.  

Ne propustite