UPOZNALA SAM ČOVJEKA SVOG ŽIVOTA NA INTERNETU: Odveo me u Bugarsku i rekao da je milijarder, a potom UNIŠTIO ŽIVOT!

Kiosk
UPOZNALA SAM ČOVJEKA SVOG ŽIVOTA NA INTERNETU: Odveo me u Bugarsku i rekao da je milijarder, a potom UNIŠTIO ŽIVOT!
.

Studentica iz Norveške Sesil Fjelhoj (28) otišla je na studije u London, gde je putem aplikacije Tinder upoznala muškarca iz Izraela, Leva Levijeva koji je, barem je tako tvrdio, sin milijardera i trgovca dijamantima.

Prvi sastanak bio je kao iz filmova - privatnim avionom odveo ju je u Bugarsku. Rekao joj je tom prilikom i da ima mnogo posla i da često putuje. Tako je počela njihova veza na daljinu i malo po malo - Sesil se zaljubila. Ona i Lev su bili svakodnevno u kontaku i stalno razmijenjivali ljubavne poruke.

Nakon nekoliko sedmica veze situacija se preokrenula - Sajmon je zamolio Sesil da mu da podatke svoje kreditne kartice kako bi on mogao da anonimno troši novac koji će joj refundirati.

Sesil je na to pristala i poslije mjesec dana, kada je pogledala listing, shvatila je da je Sajmon njen novac trošio u luksuznim radnjama i hotelima širom svijeta. Za mjesec dana potrošio je više od 75.000 dolara, od čega više od polovine sa njene kartice. Nije se uzbuđivala, jer ionako joj je obećao da će joj refundirati troškove. Međutim, uslijedila su samo prazna obećanja. Uskoro je postajalo sve jasnije da novac nikada neće vidjeti.

"Kad sam to shvatila, došlo mi je da povratim. Bila sam u potpunom šoku jer sam shvatila da sam uništila sebi život - kaže ona.

Naravno, angažovala se i policija, koja je uspjela da pronađe prevaranta i sazna da mu je pravo ime Šimon Hjuan. Već je poznat policiji jer je sedam godina proveo u zatvoru u Finskoj zato što je jednu ženu prevario za ogromnu sumu novca, dok ga i u Izraelu traže zbog nekoliko prevara.

sesil2

(Facebook)

"Svakog dana mrzim sebe i sve mi je ovo previše bolno. Najgore od svega mi je to što ja ne samo da nisam izgubila dečka, već ga nikad nisam ni imala - on zapravo nije postojao - kazala je očajna Sesil.

Ne propustite