Kada nije vrijeme za spolni odnos

Ljubav
Kada nije vrijeme za spolni odnos
Postoje trenuci kada određene stvari ne treba forsirati jer se tako samo postiže suprotan efekt, baš kao i kod spolnog odnosa.

Postoje trenuci kada određene stvari ne treba forsirati jer se tako samo postiže suprotan efekt, baš kao i kod spolnog odnosa. Postoji nekoliko pravila s kojima bi trebali biti upoznati ako već niste, a zahvaljujući kojima ćete biti zadovoljni kvalitetom svog ljubavnog života.
Koliko je važno osigurati spolni odnos sa zaštitom kako kasnije ne bi bilo neželjenih posljedica, tako je potrebno znati prepoznati trenutke kada bi bilo najbolje preskočiti spolni odnos jer može donijeti više problema nego zadovoljstva. Stručnjaci su složni kako treba znati reći stop u određenim situacijama.

Koliko vam se puta dogodilo da ste se tijekom odnosa osjećali loše jer ste znali da cijelo vrijeme nešto nedostaje? Iako vam je vaš instinkt davao znakove, vi ste ga jednostavno odlučili ignorati i napraviti ono što niste trebali.
Takva situacija se odnosi na trentke kada ste nekog tek upoznali i još uvijek niste bili svjesni je li to osoba s kojom bi mogli imati nešto ozbiljno. Ukoliko niste sigurni u intimne odnose s tom osobom, bilo bi najbolje pričekati još malo. Nije potrebno žuriti, a ako vas ne on ne želi pričekati to znači da vas i nije bio vrijedan.

Ukoliko vam se svaki put dogodilo dok ste bili s nekom osobom da vam je nešto nedostajalo, ne bi bilo dobro da uz pomoć seksa pokušate ispraviti ono što po vama nije bilo dobro. Tako nećete ništa popraviti nego ćete se osjećati samo još gore. Očito je kako vam nije bilo suđeno i da jednostavno niste stvoreni jedno za drugo.

Izbjegavajte upuštanje u intimne odnose sa osobom koja je pijana i ne zna što radi. Ovako možete izbjeći da budete povrijeđeni i neugodnu situaciju dan kasnije. Uvijek je bolje kada ste oboje trijezni i u potpunosti svjesni onoga što radite. Nikada se ne upuštajte u seksualne odnose ako niste sigurni.

Izvor: savjetnica.com

Ne propustite