Gdje je, kako izgleda i šta radi nekad mega popularna Kassandra (FOTO)

Nekad i Sad
Gdje je, kako izgleda i šta radi nekad mega popularna Kassandra (FOTO)
Majke su kćerkama po njoj davale imena, a ova sapunica je donijela pravi talas latino serija koje su zaludjele naš narod ...

"Kasandra" je prva južnoamerička serija koja je stigla na naše prostore i apsolutno zapalila cijeli Balkan. Majke su kćerkama po njoj davale imena, a ova sapunica je donijela pravi talas latino serija koje su zaludjele naš narod i zahvaljujući njoj smo svi naučili bar po neku špansku riječ ... i vidjeli puno HERMOSA CHICAS ... razumijete me!

kasa1

Coraima Alejandra Torres Díaz (42) je u zlatno doba svoje karijere čak dolazila u Srbiju, a sačekivana je na aerodromu kao najveća svjetska zvijezda. Nakon završetka "Kasandre" pročuo se trač da je lijepa glumica poginula u saobraćajnoj nesreći, što je izazvalo masovnu žalost kod žena. Na sreću, živa je i zdrava i izgleda bolje nego ikad.

kasa2

Rođena je 6. Juna 1973. godine u gradu Valencia u Venecueli, a karijeru je započela krajem osamdesetih. Prvu ulogu je imala u telenoveli "Alondra", koja se kod nas emitovala tek nakon "Kasandre", a koja ju je proslavila i u inostranstvu. Na snimanju serije "Snovi i ogledala" upoznala je glumca Nikolasa Montera, sa kojim se venčala i ima sina Manuela. 

kasa3

I dalje se bavi snimanjem sapunica. Posljednju je snimala 2012. ("5 Viudas Sueltas"). Trenutno živi u Bogoti u Kolumbiji. 

Serija "Kasandra" je prikazivana u preko 100 zemalja svijeta.

Ne propustite