Spektakularni OFF ROAD! Orlovačko jezero NP Durmitor ili Vrhovi Kanjona Tare - izaberite Vašu avanturu!

Kiosk
Spektakularni OFF ROAD! Orlovačko jezero NP Durmitor ili Vrhovi Kanjona Tare - izaberite Vašu avanturu!
-

Nalazimo se u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničinmo sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazimo se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km smo udaljeni od Foče. Raspolažemo sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvjek čistom posteljinom (nisu vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažemo sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprijekorno čisti.

3
 
Restoranski dio je opremljen sa dovoljno mjesta za sve goste, dijelom za ognjište i naravno barom, gdje se može naručiti dobra kapljica. Hrana se priprema u samom kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Posjedujemo vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga.

4

Budući da smo u stalnom razvoju, veliki akcenat dajemo na hranu koja se sprema u kampu Ivona. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food). U kampu je raspoloživ Wi-Fi Internet. Jako nam je stalo da su nam klijenti zadovoljni, pa zbog toga dajemo veliki akcenat na komoditet – svake godine dodamo nešto novo da bi i “stari” bili ponovo prijatno iznenadjeni.


 2

Pored bungalova za smještaj pod jako povoljnim uslovima izdajemo prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takodje u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično. Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

5

Platite samo 89 KM za dva noćenja sa doručkom za jednu osobu u kampu Ivona i prepustite se nezaboravnoj Jeep foto Safari vožnji!

 

Detalje o ponudi pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 
 

Ne propustite