Wellness odmor koji zasigurno zaslužujete u hotelu Park 4* u srcu Doboja!

Kiosk
Wellness odmor koji zasigurno zaslužujete u hotelu Park 4* u srcu Doboja!
-

Hotel Park Doboj je moderan, poslovni hotel sa 4 zvjezdice, smješten u srcu Doboja, pored centralnog gradskog parka i predstavlja savršen izbor za goste koji posjećuju grad zbog posla i/ili odmora.

6
Sa 106 moderno opremljenih soba (jednokrevetne i dvokrevetne), 3 junior, 2 superior i predsjedničkim apartmanom hotel izlazi u susret potrebama svakog gosta, bilo da je u pitanju kraći odmor ili duži boravak.
 8
 Najsavremeniji konferencijski prostor od 655 m² koji se sastoji od nekoliko multifunkcionalnih sala, pruža odlične mogućnosti za organizaciju različitih vrsta događaja, konferencija,     seminara, sastanaka.
 2
Dodatne sadržaje hotela čine a la carte restoran sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, bar za opuštanje i terasa sa prijatnim pogledom na glavnu ulicu i centralni gradski park po kojem je hotel i dobio ime.

4

Noćenje sa doručkom uz spa centar za dvije osobe u hotelu Park 4* platite samo 70 KM!

 

Detalje o ponudi pogledajte na LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

 

Ne propustite