Poznatu pjevačicu već mjesecima drže NA SILU u MENTALNOJ USTANOVI! PROCURILE SKANDALOZNE INFORMACIJE KOJE NIKO NIJE ZNAO

Kiosk
Poznatu pjevačicu već mjesecima drže NA SILU u MENTALNOJ USTANOVI! PROCURILE SKANDALOZNE INFORMACIJE KOJE NIKO NIJE ZNAO
.

Vijest da se Britni Spirs prijavila u jedan kalifornijski institut za mentalno zdravlje odjeknula je kao bomba širom svijeta. Međutim, pojavile su se nove skandalozne informacije.

Naime, nekadašnji blizak saradnik 37-godišnje pop zvijezde oglasio se putem zvaničnog fan kluba Spirsove i otkrio da je zapravo prekinuo dugogodišnju saradnju sa njenim timom jer se nije slagao sa načinom na koji vode njenu karijeru, odnosno zbog toga što su je konstantno zatrpavali obavezama iako je svima bilo kristalno jasno da ona sve to ne može da podnese.

ccx

On je potvrdio činjenicu da se Britni nalazi u institutu za mentalno zdravlje, ali ne od prošle nedjelje, kako su prenijeli svjetski mediji, nego od januara ove godine. Osim toga, on je istakao da se pjevačica opirala odlasku na kliniku, te da je već četiri mjeseca tamo protiv svoje volje.

cc
Članovi porodice i emotivni partner, prema njegovim riječima, donijeli su ovu odluku budući da su bili zabrinuti jer je Spirsova prekinula da uzima lijekove, što je njena standardna terapija još od 2007. godine kada je, usljed nervnog sloma, obrijala glavu u jednom losanđeleskom frizerskom salonu u koji je upala na prepad.

c

Roditelji vlasnice hita "Make me" se nisu javno oglašavali već mjesecima, kao ni dečko Sem Asgari niti bivši muž Kevin Federlajn, zbog čega vlada velika zabrinutost za pjevačicu među obožavaocima širom svijeta.

cccd


Podsjetimo, Britni je početkom godine otkazala turneju u Las Vegasu zbog, kako je navela, želje da se posveti porodici nakon očeve operacije.

cds

Od tada su na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama postavljene svega dvije objave, premda se ni na jednoj ne nalazi njena fotografija novijeg datuma, zbog čega postoji osnovana sumnja da ih je zapravo postavio njen tim, a ne sama pjevačica.

 

Ne propustite