U PETAK SE NA NEBU POJAVLJUJE ROZI MJESECI: Ovo uradite i i zauvijek ćete izbaciti BOL I PATNJU iz svog života

Kiosk
U PETAK SE NA NEBU POJAVLJUJE ROZI MJESECI: Ovo uradite i i zauvijek ćete izbaciti BOL I PATNJU iz svog života
.

Na nebu će se u petak pojaviti rozi Mjesec, a ovaj naziv odnosi se na pun mjesec koji se pojavljuje u aprilu i malo je zavaravajuć jer on neće biti zaista roze, već blijedo narandžaste boje.

1

Naziv "rozi Mjesec" dobio je zbog biljke floks, koja cvjeta u ovom mjesecu, i njeni cvjetovi su roze boje. Ova biljka ujedno označava i nov početak. Mesec može da zaista bude roze boje samo tokom totalnog lunarnog pomračenja i tada se najčešće naziva krvavi Mjesec.

Prema narodnim vjerovanjima, ovaj mjesec daje signal kako je vrijeme da se svi probudimo nakon duge zime.

Ako želite da maksimalno iskoristite iscjeljujuću moć roze Meseca, ovaj drevni ritual u tome po mnogim vjerovanjima može da vam pomogne.

Evo šta vam je potrebno:

- Činija vode
- Plutajuća sveća
- Ružina vodica ili latice ruže
- Prirodna morska so
- Roze kristal

3

Napunite činiju vodom i dodajte so. Stavite je na pod ispred vas i upalite plutajuću svijeću u njoj.

Potom sipajte ružino ulje ili ubacite latice. Ako imate roze kristale, njih bi takođe trebalo staviti u vodu kako bi se pojačao efekat ovog rituala. Na listu papira napišite sve ono čega želite da se oslobodite. To može da bude riječ, rečenica ili ceo detaljan tekst. Naglas pročitajte to što ste zapisali i uronite papir u vodu kako bi negativna energija bila pročišćena i transformisana.

4

Plamen svijeće pročišćava i čisti negativnu energiju iz poruke i simbolizuje vašu čvrstu volju da se oslobodite svog bola koji ona nosi. Ako su vjerovanja tačna, na ovaj način ćete se osloboditi negativne prošlosti i krenuti u svjetliju budućnost.

Ne propustite