BEOGRADSKA VIP PROS***UTKA OTKRIVA: Mihailove djevojke za slobodan dan plaćaju 250 eura! Ako neka hoće da napusti MIHAILA, mora da uradi OVO!

Ispovijesti
BEOGRADSKA VIP PROS***UTKA OTKRIVA: Mihailove djevojke za slobodan dan plaćaju 250 eura! Ako neka hoće da napusti MIHAILA, mora da uradi OVO!
-

Dugogodišnja elitna prodavačica ljubavi dala je juče u javnost ispovjest u kojoj je ispričala ko ju je uveo u posao, kolika joj je bila početna tarifa, a sada je otkrila sa kakvim se sve preprekama djevojke susreću kada žele da napuste taj posao.

untitledqq

I.O. je otvoreno rekla da da mnogi makroi, pa i  Mihailo Maksimović, traže od djevojaka da im plate velike svote kada žele da prestanu da se bave ovim poslom.

 

- Djevojke koje rade za Mihaila moraju da plate 250 evra svaki put kada im treba dodatni slobodan dan. Kada je neka od Mihailovih djevojaka toliko bolesna da ne može da ustane iz kreveta, mora da mu plati da bi joj on odobrio slobodan dan. Tako ih zapravo drži pod kontrolom i tako im poručuje da će biti novčano kažnjene ukoliko ne budu radile – kaže I.O. i objašnjava zbog čeka Maksimovića mnoge djevojke smatraju “najgorim” svodnikom:

yyyy

- Mihailo ima nekoliko poslovnih prostora u kojima ima sastanke sa djevojkama, i te poslovne prostore naziva firmama. Poslije toliko godina koliko radi sa djevojkama, Mihailo je zaista počeo da vjeruje da vodi firme, i da je sve što radi legalno. Djevojke koje se prodaju za novac ga smatraju najstrožim makroom i kažu da je on posljednji čovek za koga bi radile. Kod ostalih makroa dobijate tri ili četiri slobodna dana, a kod Mihaila samo jedan. To su zaista teški uslovi – obašnjava I.O.

2

 

Upravo zbog ovakvih uslova djevojke najčešće žele da što pre odu od njega:

djevojka-tuzna

 

- Kada devojke shvate koliko su uslovi koje im on postavlja teški, požele da promjene tabor, ali bude kasno. Zbog toga je i uveo pravilo da svaka od djevojaka, koja hoće da ga napusti, mora da mu plati 2000 evra, plus mora da mu vrati sav novac koji je uložio u njene estetske operacije. Tako ih sve stavi u pat poziciju jer im traži ogromnu sumu novca, i namjerno im ne nalazi mušterije. Godinama sam u tom poslu i verujte da bi mi Mihailo Maksimović bio posljednja opcija – zaključuje dugogodišnja prodavačica ljubavi.

 

kurir.rs/Alo

Ne propustite