Uz ovaj DOMAĆI LIJEK - NE TEBA VAM DOKTOR: Ovo je NAJBOLJE ZA RAD ŠTITNJAČE

Porodica i zdravlje
Uz ovaj DOMAĆI LIJEK - NE TEBA VAM DOKTOR: Ovo je NAJBOLJE ZA RAD ŠTITNJAČE
-

 Ovo je prirodni lijek za bolji rad štitnjače


Štitnjača je jedna od najvažnijih endokrinih žlijezda u ljudskom organizmu i njezino zdravlje vrlo je bitno za pravilno funkcioniranje metaboličkih funkcija u tijelu i za zdravlje cijelog tijela općenito

znakovi-stitnjaca-ne-radi-dobro-696x458

Problemi štitnjače:

Najčešći problem štitnjače je hipotireoza ili stanje smanjenog stvaranja, izlučivanja i djelovanja hormona štitnjače. Simptomi se manifestiraju u obliku pospanosti, umora, opstipacije i debljanja.

Osim hipotireoze, pojavljuje se i hipertireoza, stanje povećane aktivnosti štitinjače čija je posljedica prekomjerno izlučivanje njezina hormona. Najčešći simptomi hipertireoze su slabost, umor, nepravilan rad srca, proljev, gubitak kose i gubitak tjelesne težine.

stitnjaca

Kako će prirodni napitak pomoći u boljem radu štitnjače?

Za bolji rad štitnjače isprobajte ovaj jednostavan i zdrav napitak. Brusnice su prirodni izvor joda, koji je vrlo važan za pravilan rad štitnjače. Vitamin C i antioksidansi iz soka od naranče i limuna održavaju štitnjaču zdravom. Đumbir sadrži magnezij koji također pomaže u kontroli funkcije štitnjače, a cimet smanjuje upalu i smanjuje opasnost od hipotireoze.

napitak-za-lijene-zene


 
Sastojci:

100 ml vode

200 ml soka od brusnice

¼ žlice đumbira u prahu

½ žlice cimeta


 
¼ žlice muškatnog oraščića

1 žlica iscijeđenog soka od naranče

1 žlica iscijeđenog soka od limuna

napitak

Priprema:

Zagrijte vodu, dodajte sok od brusnice i začine pa kuhajte 20 minuta. Maknite sa vatre, ohladite i dodajte sok od naranče i limuna. Popijte u jednom danu.

p2-vitamind-sign-hl1709-ts516813934

Ukoliko želite bolji učinak, povećajte unos vitamina D, selena i vitamina B12. (kiwi.hr/SB)

Ne propustite