Proljetni kratki odmor i praznike provedite na moru i sunčanom Splitu!

Kiosk
Proljetni kratki odmor i praznike provedite na moru i sunčanom Splitu!
-

Ovaj je hotel smješten neposredno uz plažu u Podstrani, gradu na dalmatinskoj obali. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju klimatizirane sobe s balkonom, LCD TV-om sa satelitskim programima i DVD uređajem. Sve su kupaonice opremljene sušilom za kosu.

6
 
 Gosti mogu započeti dan s doručkom u baru hotela Božikovina, a potom se opustiti na vanjskom bazenu.
 Podstrana je udaljena otprilike 9 km od Splita, iz kojeg polaze brojni trajekti do okolnih otoka. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta.

2

Villa-hotel BB nalazi se u Podstrani, malom turističkom naselju smještenom 8 kilometara od Splita. Uljepšana bujnom mediteranskom vegetacijom i prirodnim darom čistoga mora, Podstrana je odličan izbor za bijeg od svakodnevice bilo da želite miran odmor ili odmor pun avanture.

3

Izuzetno pogodan položaj apartmana može Vam priuštiti ugodan i miran odmor uz prelijepo more. Položaj apartmana u prvom redu do mora omogućava Vam da se posvetite odmoru u potpunosti jer sve što trebate nalazi se u neposrednoj blizini apartmana.

5

Izaberite odgovarajući termin za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u Beach Hotelu Božikovina u Podstrani kod Splita po super cijenama!

 

Detalje o ponudi pogledajte na LINKU. 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

Ne propustite