MLADIĆ JE STAO AUTOSTOPERKI, ALI NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE MU SE DESITI: Otišao je u njeno selo, a kad se se vrata otvorila ZANIJEMIO JE!

Kiosk
MLADIĆ JE STAO AUTOSTOPERKI, ALI NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE MU SE DESITI: Otišao je u njeno selo, a kad se se vrata otvorila ZANIJEMIO JE!
.

Kada se ova priča pojavila na društvenim mrežama, svi su prokomentarisali kako po njoj mogu raditi horor film.

NEKO JE USLIKAO OVAJ PAR I OBJAVIO NA INTERNETU: Ljudi vrište od smijeha, VIDITE LI OVAJ BLAM GODINE? (FOTO)​

Upozoravamo vas da je samo za najhrabrije.

Kako kaže priča, taj mladić se jedne večeri vraćao kući kada je ugledao zgodnu djevojku kako stopira. Zaustavio je automobil i ponudio joj vožnju do grada prema kojem se uputio, na šta je djevojka pristala. Prijatno su pričali, smijali se i vrlo brzo stigli do odredišta, gdje je djevojka napustila vozilo.

2

Uskoro je mladić shvatio da je djevojci ostao šal u automobilu. Sjetio se iz njihovog razgovora odakle je ona, pa joj ga je idućeg dana odlučio vratiti. U obližnjem selu je obišao nekoliko kuća, ali prije nego što je odlučio da odustane, vrata posljednje kuće otvorili su mu stariji čovek i žena, a on je pomislio da su to roditelji od autostoperke.

sad1

Čovjek je uzeo šal i zahvalio se, a njegova supruga je odlučila da mladiću objasni da šal zaista pripada njihovoj kćerki, ali da je ona mrtva već 10 godina. Poginula je upravo na tom mjestu gdje ju je mladić pokupio, a oni svake godine u isto vreme otvore vrata osobama koje nose taj isti šal.

 

 

Ne propustite