OTROV KOJI PIJEMO SVAKODNEVNO: Najsmrtonosniji napitak na svijetu, UNIŠTAVA NAM ZDRAVLJE ZA 45 MINUTA!

Zdrav život
OTROV KOJI PIJEMO SVAKODNEVNO: Najsmrtonosniji napitak na svijetu, UNIŠTAVA NAM ZDRAVLJE ZA 45 MINUTA!
.

Nedavna istraživanja pokazuju da konzumiranje gaziranih napitaka svakodnevno počinje pustošiti vaš unos hrane, a da ga čak i ne primijetite. Ovo je popis najuvjerljivijih razloga da se svakodnevno ne pijete gazirana pića.

8. Nedostatak vitamina

t

Fosforna kiselina sadržana u koli zajedno s kofeinom, koja ima diuretski učinak, započinje pranje hranjivih tvari i vitamina iz vašeg tijela 60 minuta nakon što ste popili. Zamislite da se to događa svaki dan. Tako počinje nedostatak vitamina.

7. Zubna erozija

t1

Visoka kiselost i šećerni sastojci Coca-Cole oštećuju zubnu caklinu i šupljine. Ako dodate nisku razinu kalcija zbog nedostatka vitamina, možete završiti zubima koji trune iznutra i izvana. I neće dugo trajati.

6. Anksioznost

t2

Uz nedostatak sna, anksioznost je nuspojava konzumiranja kofeina. Također je dokazano da je vrlo zarazna, pa kad odlučite smanjiti dozu, možete osjetiti glavobolje, razdražljivost, umor ili čak depresiju.

5. Pretilost

t3

Kada govorimo o dodatnoj težini, to nije toliko o tome kako izgledate, ali više o tome kako se osjećate. Višak težine nije problem sam po sebi, ali povećava pritisak na vaš imuni i kardiovaskularni sustav, kao i na vaše zglobove i kosti, koje su već oslabljene nedostatkom kalcija.

4. Problemi kože

t4

Pijenje kole svaki dan ima isti učinak na kožu kao i pušenje. Konzumiranje sode ima upalni učinak na tijelo zbog visoke razine šećera. Dehidrira kožu, naglašavajući izgled finih linija i bora. To ubrzava starenje kože, što ga čini saggy i dosadno. Također pretjeruje ekcem, ili vrlo suhu, svrbljenu, upaljenu kožu i akne.

3. Problemi srca i krvi

t5

Povećana razina lošeg kolesterola povećava šanse srčanog udara. A žene koje konzumiraju te količine Coca-Cole imaju veću vjerovatnost za razvoj dijabetesa tipa 2. Jeste li sigurni da to vrijedi?

2. Rizik od raka

t6

Ne kažemo da ćete dobiti rak ako pijete koksu svaki dan. No, zbog prisustva benzenskih molekula u Coca-Coli i njegovom plastičnom pakiranju, liječnici preporučuju da se jedan tjedan stavi na 1 čašu koksa kako bi se smanjio rizik od raka.

1. Poremećaj bubrega

t7

Ako mislite da je odabir dijetalne Coca-Cola sigurnije, tada ćemo vas razočarati. Šećer vjerovatno uopće ne sadrži. Umjesto toga, sadrži umjetne zaslađivače koji su previše nezdravi za vaše bubrege. Pogotovo ako ste ovisni o tome da ga svaki dan.

DA LI STE ZNALI ZA OVO: Šta će vam se desiti ako budete jeli TRI BANANE DNEVNO?

Ne propustite