MARIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Jedno jutro me nazvao kolegicin muž i rekao mi da je tokom noći RADILA JEDNU LUDU STVAR"

Kiosk
MARIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Jedno jutro me nazvao kolegicin muž i rekao mi da je tokom noći RADILA JEDNU LUDU STVAR"
.

Voditelj Milomir Marić jučer je bio gost u emisiji "1 na 1", gdje je govorio o problemima taksi koje je prištinska vlada uvela u Beogradu, odnosima Amerike i Evrope  prema politici na  Balkanu, a rezimirao je i svoj intervjua sa kosovskim premijerom Ramušem Haradinajem.

33605-maric-f

 - Kad sam odlazio na intervju sa Ramušem Haradinajem mislio sam da odlazim da razgovaram sa nekim zlikovcem, buzdovanom, čovjekom iz šume. Imao sam razna predubjeđenja, međutim on je pristao da odgovara na svako moje pitanje. Da sam otišao kod bilo kog mojeg prijatelja na ovim prostorima i pitao ga ono što sam pitao Haradinaja on bi mene s punim pravom izbacio kroz prozor - ispričao je Marić, a onda se prisjetio i jedne nedavne situacije kada ga je zvao muž njegove koleginice.

2

- Jedna glumica koja vodi sa mnom program je noću počela da bunca i govori "Haradinaj, Haradinaj". Mene je ujutru zvao njen muž i rekao: "Gospodine Mariću, molim vas da mi vratite normalnu ženu kući. Ona ne može da spava samo viče: "Haradinaj, Haradinaj"" - ispričao je Marić i pojasnio kako su Srbi u ovom trenutku generalno "opsjednuti" Haradinajem.

1200px-milomir-maric-mc-rs

 

Ne propustite