Nakon prosidbe, hirurg je izobličio plastičnim operacijama: Pogledajte šta joj je uradio sa tijelom! (VIDEO)

Kiosk
Nakon prosidbe, hirurg je izobličio plastičnim operacijama: Pogledajte šta joj je uradio sa tijelom! (VIDEO)
.

Dejvid Metlok je plastični hirurg koji je vjerovao da brojnim operacijama tijelo svoje žene može dovesti do savršenstva. Kada je Dejvid upoznao Veroniku, ona je imal
 

 re
Dejvid Metlok je plastični hirurg koji je vjerovao da brojnim operacijama tijelo svoje žene može dovesti do savršenstva. Kada je Dejvid upoznao Veroniku, ona je imala 20-ak kg više nego sada.

Upoznali su se tako što je Veronika kod njega zakazala podmlađivanje i zatezanje vagine, kojom nije bila zadovoljna nakon rođenja kćerke.

se
Nakon određenog vremena, Dejvid joj je izložio svoju ideju – predložio joj je da uradi mnoštvo operacija kako bi je načinio savršenom ženom. Pod time nije samo mislio na standardne operacije, već i na koljena, ramena, obraze, bradu, gotovo svaki dieo tijela! Uz to, predložio joj je čak i brak! Veronika je sve to prihvatila, pa je tada otpočelo njihovo zajedničko putovanje ka ideji o savršenim tijelima.

3
Kako kaže Veronika, postala je hodajuća reklama za svog muža i njegovo hirurško umijeće.

Dejvid je do sada takođe prošao kroz mnogo zahvata. Implementirao je salo ispod kože, kako bi povećao obim mišića i kako bi izgledao muževnije. Na ovaj način, najčešće je tretirao bicepse i tricepse.


Inače, ovaj bračni par ima ličnog trenera, koji sa njima radi svakog dana, po 2 sata. Takođe se takmiče u bodibildingu.

Ne propustite