CityDeal Vas vodi u ISTANBUL - neponovljivo proljetno putovanje! Ne propustite!

Kiosk
CityDeal Vas vodi u ISTANBUL - neponovljivo proljetno putovanje! Ne propustite!
-

Istanbul nije glavni grad Turske, ali jeste najveći i predstavlja njen kulturni, historijski i ekonomski centar sa blizu 14 miliona stanovnika Istanbul je jedan od najvećih gradova na svijetu po broju stanovnika u gradskom području. Najveće atrakcije ovog grada nalaze se u njegovom starom historijskom dijelu, čija se većina zdanja, muzeja i džamija nalazi na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine. Istanbul je grad sa najvećim i najbržim ekonomskim rastom u svijetu.

ycfjnludsesbxucp

Francuski umjetnik Alphonse de Lamartine je rekao: Ukoliko bi imali prava na samo jedan pogled u životu, uputite ga ka Istanbulu.

dy790hyqeq2nkyin

Nepredvidivo skladan spoj istoka i zapada na Mramornom moru, oduvek je bio meta posetilaca sa različitim namerama. Kada jednom zakoračite ulicama Istanbula, osetite duh grada koji živi preko 1.000 godina, udahnete mirise istoka i oči vam se ispune arabesknim šarama, raznobojnim staklićima i gomilicama začina, i sami ćete poželeti da Istanbul postane samo vaš.

lyopgrtqimpqra2q

Nije za očekivati da ga, kao Konstantin Veliki možete nazvati po sebi, ali ga možete prisvojiti srcem putnika i radovati se ponovnim susretima. Ništa manje ne treba očekivati od Grada sedam brda.

l9gyy6fvx6vjyvdq
Istanbul je Aja Sofija, Plava džamija, Taksim, Topkapi, Dolmabahče, ali i mnogo više. Ovaj multilulturalni grad je i Egipatski bazar koji miriše na cimet, šafran i jasmin, presijava se u hiljadu boja staklića na nakitu i lampionima,i Kapali čaršija koja blješti od skupocenog zlata i diše kroz žamor cenkanja. Istanbul su i mala, šarena kolica na kojima kupujete đevrek ili pečeni kesten na svakom ćošku, a uživate u ukusu dok nastavljate šetnju. Istanbul je i sveže isceđen sok od pomorandže ili nara.

vgmknqbe3i3ouuwg

Avioprevoz, tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* ili 4* po cijeni od 259 KM po osobi!

Pogledajte ovu fantastičnu ponudu na linku: https://bit.ly/2ErgBHp

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal!

Ne propustite