MAJKA JE ČULA LAVEŽ I ZALEDILA SE OD STRAHA: Pitbul je zario zube u BEBINU PELENU, a razlog će vas ostaviti BEZ DAHA! (VIDEO)

Kiosk
MAJKA JE ČULA LAVEŽ I ZALEDILA SE OD STRAHA: Pitbul je zario zube u BEBINU PELENU, a razlog će vas ostaviti BEZ DAHA! (VIDEO)
.

Tek rijetki roditelji se usuđuju ostaviti bebu samu sa psom, posebno kada su u pitanju nešto agresivnije rase.

Međutim, ova majka iz Kalifornije ima na mnogo čemu da zahvali svom ljubimcu jer je spasio život njoj i njenoj bebi.

Latana Čai, nedavno je umalo pogođena strašnom tragedijom kada je bila sama kod kuće sa svojom sedmomjesečnom kćerkicom Masilom i porodičnim psom Sašom, koja ima osam mjeseci.

1

Majka je oko ponoći 3. juna iznenada začula Sašu kako glasno laje i grebe po vratima. Primijetila je da je lavež posebno intenzian i odmah se uznemirlia. Znala je da nešto nije u redu. 

Latana Čai kaže da su beba Masila i pas Saša rođeni u samo nekoliko dana razmaka i provode svaki trenutak zajedno, dijeleći krevet, pa čak i kadu.

"Čula sam glasan prasak i zapitala sam se šta se dešava? Čula sam Sašu kako zavija i stalno je skakala na vrata. Čim sam došla do vrata, ona je ušla i počela da laje”, rekala je Latana.

2

Otvorila je vrata kako bi vidjela na šta je pas lajao spolja i odmah ugledala crni dim i plamen koji izlazi iz susjedne kuće. Vatra se brzo proširila i na njenu kuću.

Latana je potrčala gore po kćerkicu, ali je sa strahopoštovanjem gledala kako je pas izvlačio bebu brzo, ali nježno i to tako što je zario zube u njenu pelenu i izvukao je iz opasnosti.

Pogledajte ovaj emotivni video:

 

Ne propustite