Ljetovanje sa Citydeal-om u Turskoj u predivnom hotelu Kleopatra Beach Yildiz 3* u Alanyi!

Kiosk
Ljetovanje sa Citydeal-om u Turskoj u predivnom hotelu Kleopatra Beach Yildiz 3* u Alanyi!
-

Alanja, u antalijskoj regiji, poznata je turistička atrakcija koja privlači turiste iz svih dijelova svijeta. Nazivaju ga još i “gradom gdje se sunce osmjehuje”.

Okupane suncem plaže Kleopatra, Keykubat i Damlatas tokom cijele godine mjesto su odmora brojnim turistima koji rado biraju Alanju.

Smještena je na obali Mediterana u velikom Antalijskom zaljevu između planine Taurus na sjeveru i Sredozemnog mora na jugu. U pitanju je grad koji nikada ne spava.

Dolaskom sultana Seldžuka Aladina Kijkubada Prvog dobila je današnje ime i brojne građevine koje su postale njen zaštitni znak. Kroz grad se u dužini od 80 kilometara prostire poznata Kleopatrina plaža.

Ona je razlog zbog kojeg turisti ne posjećuju Alanju samo tokom ljeta nego tokom cijele godine. Želeći da grad zaštite od napada, sultan je naredio izgradnju sjevernog zida duž obale i velike kule u marini koja je danas poznata pod nazivom Crvena kula.

Prepoznatljiva je po crvenoj boji cigala i impresivnoj arhitekturi. Danas je muzej i jedna od nezaobilaznih turističkih atrakcija. Tu su i pećine Dim i Damlatas u kojima se nalaze očaravajući stalaktiti i stalagmiti.

 

eiqmgihnttpncmls

Hotel Kleopatra Beach Yildiz nalazi se u Antaliji, na samo par koraka od plaže Kleopatra. U ponudi ima restoran, bar i besplatan WiFi u svim prostorijama.

Svaka soba ima sopstveno kupatilo.

Recepcija hotela radi non-stop.

Bicikli i automobili mogu da se iznajme u hotelu. Hotel Kleopatra Beach Yildiz smešten je na 500 metara od Autobuske stanice Alanja i na 1 km od akva parka Alanja. U blizini hotela: 

- Alanya Bus Station 0,5 km
- Plaža Kleopatra 0,5 km
- Alanya Basbakanlik Genc.Spor Md. Gymnasium 0,7 km
- Vodeni park Alanya Aquapark 1 km
- Centar kulture Alanya 1,1 km
- Arheološki muzej Alanya 1,1 km
- Alanya Lunapark 1,2 km
- Trznica 0 km
- Supermarket 0,2 km
- Gazipasa aerodrome 40,1 km

qw29nddxifjfuxxn

 

Sedam noćenja sa doručkom u hotelu Kleopatra Beach Yildiz 3* sa uključenim avio prevozom platite po odličnoj cijeni od 795 KM po osobi!

Pogledajte ovu fantastičnu ponudu na linku: https://bit.ly/2FnhPF3

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal!

Ne propustite