KLEPETAN SE VRATIO MALENOJ RANIJE NEGO DO SADA: Čim je stigao odmah je ovo uradio!

Kiosk
KLEPETAN SE VRATIO MALENOJ RANIJE NEGO DO SADA: Čim je stigao odmah je ovo uradio!
.

Ljubav između Malene i Klepetana i dalje traje.

Popularni rodan Klepetan jučer se vratio svojoj Malenoj u slavonskobrodsko prigradsko naselje Brodski Varoš. Doduše, nešto ranije nego inače jer obično se vraćao krajem marta.

– Sav drhti od hladnoće, još se nije naviknuo na ove niske temperature. Stigao je jučer u 15 sati i odmah je smazao dvije kile mesa koje sam mu donio u kanti – kazao  je Stjepan Vokić, umirovljeni domar Područne škole u Brodskom Varošu koji još 1993. godine brine o zaljubljenim rodama za "Vecernji.hr".

e9b3d8a3852adb48e51b

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Vokić dodaje kako ga je iznenadio Klepetanov uranjen dolazak, no kaže kako priroda zna svoje. – Vidio sam sedam roda kako lete iznad igrališta, a potom su sletjele. Otišao sam k njima kako bih saznao je li i Klepetan među njima. Kad sam im primaknuo meso, Klepetan me prepoznao i odmah došao k meni. Nakon što je pojeo, odletio je u gnijezdo Malenoj – ispričao je umirovljeni domar te dodao:

– Zabavljaju se već njih dvoje pa će kroz nekoliko sedmica Malena snijeti i jaja. Možda će biti i malih ptića. Ali vidi se da je dug put izmorio Klepetana, dosta spava. Pa im, kako su i naviknuli, donosim i hranu... – kaže Vokić.

 

 

Ne propustite