Otkrijte utočište mira i relaksacije usred netaknute prirode - Hotel Blanca Resort&Spa 5* !

Kiosk
Otkrijte utočište mira i relaksacije usred netaknute prirode - Hotel Blanca Resort&Spa 5* !
-

Odmorite dušu u prirodi i revitalizirajte se u wellnessu! Uživajte na Vlašiću dva dana u dokazano najboljem spa centru Blanka Spa&Wellness***** raj s uključenim doručkom, uz neograničeno korištenje spa& wellness centra!

0weyty02zliy4xe6
Vrhunska udobnost usred netaknute planinske prirode - to je hotel Blanca Resort&Spa. Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja očekuje Vas u savršeno dekoriranom i visokokomfornom ambijentu inspirisanim pretapanjem tradicijskih motiva u savremeni kontekst.

mxuc8vlr6bggytmr

Hotel Blanca Resort&Spa nalazi se u srednjoj Bosni i udaljen je 26 km od grada Travnika. Sam hotel smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaone. Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe vlašićke prirode.

y5yx1vpa6elklhwd

Noćenje sa doručkom u Superior sobi za dvije osobe za SAMO 140 KM!

Pogledajte ovu neodoljivu ponudu na linku : https://bit.ly/2Uzk0e4

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal!

Ne propustite