Ova imena za bebu razmatraju Meghan Markle i princ Harry, KOJE BISTE VI ODABRALI?

Mame i bebe
Ova imena za bebu razmatraju Meghan Markle i princ Harry, KOJE BISTE VI ODABRALI?
.

Meghan Markle uskoro će roditi svoje prvo dijete. Iako par još uvijek nije otkrio sp ol bebe, ljubitelji britanske kraljevske obitelji, kladioničari i mediji još od objave trudnoće spekuliraju o mogućim imenima za bebu. 

r

Poznavatelji kraljevske obitelji uvjereni su da će Meghan Markle i princ Harry odabrati tradicionalno ime iako je Markle nekoliko puta pokazala da joj nije strano kršiti tradiciju i pravila. 

r1

Na kladionicama prva tri vodeća mjesta u slučaju rođenja djevojčice zauzimaju Victoria, Alice i Diana, a ako se rodi nasljednik, sve šanse idu u korist imena Albert, Arthur i Philip.

4

Victoria

Kraljica Victoria je bila jedna od najpoznatijih vladarica u kraljevskoj obitelji, a poznata je po razbijanju rodnih normi i apsolutnoj moći u svijetu kojim dominiraju muškarci. Ima smisla da feministkinju Meghan Markle privlači ovaj odabir.

Alice

Kladioničari su još u listopadu prošle godine velike šanse dali imenu Alice. Tako se zvala kći kraljice Victorije i majka princa Philipa. Harry je privržen svom djedu pa ne čudi da bi rado kćeri dao ovo ime.

Diana

Pokojna majka princa Harryja zvala se Diana. Kate Middleton i princ William već su joj odali počast kada su kćer nazvali Charlotte Elizabeth Diana, a možda će isto poželjeti učiniti Meghan Markle i princ Harry.

Albert

Kada je na jesen objavljena vijest o trudnoći Meghan Markle, ime Albert odmah je zauzelo prvo mjesto na kladionicama. Suprug kraljice Victorije zvao se Albert i jako je popularan u kraljevskoj obitelji.

Arthur

Zahvaljujući priči “Legenda kralja Arthura”, ovo ime je klišej u kraljevskoj obitelji, a ujedno je i srednje ime princa Louisa, ali i dalje zauzima visoko mjesto u kladionicama. 

Philip

Već smo spomenuli da je princ Harry blizak svom djedu, a kada bi dijete nazvao po njemu, izrazio bi mu veliko poštovanje.

 

Ne propustite