NAKON DEVET GODINA LJUBAVI STIGAO SIN: Otkriveni svi detalji, EVO KO JE MILICA ĐURĐIĆ!

Kiosk
NAKON DEVET GODINA LJUBAVI STIGAO SIN: Otkriveni svi detalji, EVO KO JE MILICA ĐURĐIĆ!
.

Djevojka predsjednice Vlade Srbije Ana Brnabić, Milica Đurđić jučer je u Beogradu rodila dječaka, kojem su dali ime Igor.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ ČUO DA JE ANA BRNABIĆ DOBILA SINA, PA NAPISAO HIT KOMENTAR: "Mali će biti pljunuti..."​

Mama i beba se osjećaju dobro, a sada su isplivale informacije koje javnost nije znala.

brnabic

Naime, kako "Blic" javlja, Ana Brnabić i Milica u vezi su već 9 godina, a vijest da će beba doći na svijet pojavila se u javnosti tek prije nekoliko nedjelja.

Milica se podvrgla vantjelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja nekoliko posljednjih mjeseci nije se pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

brnabic

- Milica je željela da se odmara i uživa u privatnosti i imala je podršku partnerke za to, pa se predsjednica Vlade na javnim dešavanjima pojavljivala sama - ispričao je izvor "Blica".

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je Milica zaposlena, rečeno je da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

brnabic

- Milica nije krila sreću zbog trudnoće, pa je lijepe vijesti podijelila i sa kolegama na poslu čim je saznala. Nakon brojnih čestitki, izrazila je želju da odmah ode na trudničko bolovanje, što joj je i dozvoljeno - otkrio je nedavno izvor „Blica” iz KCS.

milica6

Inače, Milica je medicinu završila u Beogradu u roku i to sa svim desetkama.

Ne propustite