ŠABAN JE PRED SMRT KUPIO SINU MILIONSKI VRIJEDAN STAN: Imao je samo JEDNU ŽELJU za Mihajlovu svadbu i nije stigao da je ispuni! (FOTO)

Aktuelno
ŠABAN JE PRED SMRT KUPIO SINU MILIONSKI VRIJEDAN STAN: Imao je samo JEDNU ŽELJU za Mihajlovu svadbu i nije stigao da je ispuni! (FOTO)
.

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro u Njemačkoj.

PROKLETI DATUM ZA PJEVAČA: Evo šta se ŠABANU desilo prije 25 GODINA, porodica u šoku nakon saznanja!​

Danas će biti obavljena obdukcija, a planirano je da se sve završi do 14 sati.

 - Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon obdukcije sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić. Porodica želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim tijelom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Svi se nadaju da je to izvodljivo i da će tijelo pjevača stići danas u Srbiju, avionom, kako je ranije isplanirano - kaže izvor blizak "Blicu".

saban-ns

Sahrana pjevaču biće održana u 14:30 na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Prije strašne nesreće, Šaban se spremao za svadbu sina Mihajla i imao je veliku želju da zapjeva na njegovoj svadbi.

Šaban je neposredno pred smrt kupio sinu stan u beogradskom naselju Dedinje.

saban

"Šaban je Mihajlu spremio milionski vrijedan poklon. Nedavno mu je kupio stan u izgradnji, koji je u blizini njegove porodične kuće na Dedinju. On nije želio da se sin kada se oženi udalji od porodične kuće", kaže izvor a Mihajlu će sada biti teško da živi u stanu koji ga podsjeća na oca.

"Šaban je stalno pričao da mu je najveća želja da se Mihajlo oženi, a bio je uključen u oranizaciju njegove svadbe koja je trebala da bude održana u junu", kaže izvor.

On je sa sinom sastavljao i spisak gostiju, a došli su do 650 zvanica.

1

Foto: Alo.rs

"Šaban se bojao da nekoga izostavi, a onda su tražili i lokal koji bi mogao da primi toliko gostiju", rekao je izvor za Informer.

ŠABANOVOM UNUKU ISKLJUČENI SVI TELEFONI: Napisao je JEDNU REČENICU, a onda uradio nešto DRASTIČNO!

 

 

Ne propustite