VRANJEŠ SAZNAO DA JE IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE, PA SE OGLASIO: Njegova reakcija je SRAMOTNA, navijači bijesni!

Show
VRANJEŠ SAZNAO DA JE IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE, PA SE OGLASIO: Njegova reakcija je SRAMOTNA, navijači bijesni!
.

Selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki odlučio je da Ognjena Vranješa neće više pozivati u reprezentaciju. To je sasvim očekivana odluka, nakon svega. Svakako da je ova odluka dočekana s odobravanjem u bh. javnosti.

VRANJEŠ NIJE ODOLIO, OBJAVIO SLIKU SA VEČERE ZA VALENTINOVO: Vidite li ko je s njim? (FOTO)​

robert-prosinecki

“Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere… Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju”, istakao je Prosinečki.

Vranješ je u proteklom peridou napravio više incidenata, čime je definitivno zatvorio vrata bh. tima. 

Defanzivac Anderlechta nije se oglašavao nakon pomenute izjave Prosinečkog da mu nema više mjesta u bh. reprezentaciji, a Butasport.rs je putem Instagrama prenio kratku reakciju Vranješa nakon odluke bh. selektora. 

vranjes3

Naime, na pitanje kako komentariše pomenutu odluku selektora Bosne i Hercegovine, Vranješ je navodno uz osmijeh odgovorio: "Jako sam se nasikirao". 

vranjes1

Ne propustite